Børn og unge i Gribskov

Gribskovs børn og unge er kommunens vigtigste ressource. Vores unge er vores guld.

Det er i vores institutioner, skoler og idrætsklubber, de unge skal have en god start på livet. I Dansk Folkeparti mener vi, det i en tidlig alder er vigtigt man ansporer til gode motions- og spisevaner. Det bør man gøre allerede fra de små klasser.

Vi vil arbejde for, at mere undervisning skal foregå ude. Her i Gribskov Kommune, har vi alle muligheder for netop dette, med både skov, strand i nærheden. 

Vi ønsker ikke at lukke skoler. Hvis der er et ønske om selvstændighed på skolerne, skal det undersøges om dette kan lade sig gøre økonomisk. For Dansk Folkeparti er det vigtigt, at de nuværende busruter fastholdes, da de unge skal have mulighed for at komme på tværs af kommunen. 

Vi opfordrer desuden unge til at deltage i frivilligt socialt arbejde til gavn for de ældre og samfundets svageste. Foreningslivet kan, med garanti, også bruge en hånd.

Vi vil arbejde for et forstærket samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet, med henblik på flere elevpladser. Dermed øge kendskabet til, hvad erhvervet i Gribskov egentlig kan byde på.Brian Lyck Jørgensen, Spidskandidat.
Anja Schlie, Kandidat.