Der mangler parkeringspladser og toiletter

For et par år siden i forbindelse med bolig/byudviklings projektet på Møllebakken i Helsinge blev mange af områdets parkeringspladser fjernet. Nu er turen kommet til Rådhusvej, hvor der forsvinder mindst 35 pladser.Forrige år stod området ved Nygade på spil til at miste parkeringspladser, hvilket vi i Dansk Folkeparti ikke medvirke til.

 Generelt mener vi, det er en dårlig ide at fjerne parkeringspladserne, se på byer som Hillerød hvor mange faktisk smutter til Helsinge for at gøre deres indkøb, her er begrundelsen netop, at det er nemt, og der altid er gratis parkeringspladser.

Jeg har slet ikke noget imod en renovering af de eksisterende parkeringsarealer, som faktisk trænger til et løft. Det gælder både ved Rådhusvej og arealet ved Gadekærsvej. 

Dog mener jeg, man skal sikre, at det fremtidige vedligehold skal være minimalt. I forvejen er gader og stræder rundt om i kommunen ikke specielt godt vedligeholdt.Vi er dybt bekymrede i Dansk Folkeparti over manglende situationsfornemmelse, også i forhold til at kigge på, hvor der kunne etableres en toiletbygning. 

Der mangler toiletter mange steder i kommunen, det gælder også i Helsinge. Hvorfor er dette ikke indeholdt i renoveringsprojektet?