Erhverv og Turisme i Gribskov

Erhvervslivet i Gribskov mangler fokus, i denne valgperiode har der ingen inddragelse været.

I Dansk Folkeparti tager vi vores erhvervsliv seriøst, derfor vil vi kæmpe for at genindføre årlige møder med erhvervsforeningerne i Gribskov Kommune.

Byggesagsområdet halter langt efter, disse skal ekspederes langt hurtigere end i dag. Vi ønsker at kigge på de nuværende arbejdsgange og evt. optimerer, eller en omstrukturering, således at svartiderne på byggesager nedbringes.

I Dansk Folkeparti vil vi kæmpe for at der oprettes et iværksætterhus, dette kunne eventuelt indrettes i Tinghuset, eller et andet centralt sted i kommunen.

Turismen i Gribskov er en vigtig faktor for vores kystbyer, og for de mange erhverv som netop lever af turismen i Gribskov kommune. Vi vil være positivt indstillet på initiativer som vil understøtte turismen, særligt i forårs, efterår og vintermånederne.

Sænk en udrangeret færge, eller etablere et større stenrev, begge dele er bevist at det gavner biodiversiteten i havet, samtidig vil det tiltrække dykkere fra hele landet. Vi skal ha’ mere fokus på vores natur og turisme, som skal gå hånd i hånd.


Michael Rerup og Brian Lyck Jørgensen.