Lad os genskabe det gamle Tisvilde

Lad os genskabe det gamle Tisvilde

Tilbage i efteråret 2019 anmodede Dansk Folkeparti en om en evaluering af ”Musik i lejet” som efter vores opfattelse er gået i en helt forkert retning, og blot har fjernet ”sjælen” fra Tisvilde.

Udvalget besluttet efter et ændringsforslag at afvente erhvervsforenings evalueringer, og derefter skulle sagen genoptages, sagen er herefter aldrig blevet genoptaget.

Derfor foreslår jeg at alle medlemmer af byrådet inviteres til dialogmøde med erhvervsforeningen, grundejerforeninger, samt foreningerne bag musik arrangementerne. 

Det er jo også derfor at jeg ønsker at alle kommunens erhvervsforeninger samles 1-2 gange årligt for at drøfte de lokale forhold, jeg mindes ikke det er sket i denne valgperiode – og igen et tydeligt eksempel at der mangler dialog og inddragelse.

Der skal være helt klare retningslinjer for støj, hvilket jeg forventer, kan fastsættes over for kommende og nuværende events.

Det er nu ved at være 20 måneder siden sagen var oppe at vende politisk og blev blot sparket til hjørne, jeg og Dansk Folkeparti ønsker ikke længere at vente, og derfor vil jeg nu ha’ sagen frem i lyset.

Der er siden hen opstået flere events i forbindelse med uge 29 i Tisvilde, og dermed er store dele af Tisvilde blevet ændret markant, med fest og nærmest en by der omdannes til et tivoli, uden form for retningsliner.

 

Brian Lyck Jørgensen (O)

Byrådsmedlem, og Spidskandidat